Hlavní navigace

Nette Framework: přihlašování uživatelů

19. 5. 2009
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Na stránkách našeho sesterského projektu Zdroják.cz dnešním článkem Nette Framework: Přihlašování uživatelů pokračuje seriál Začínáme s Nette Framework. Aktuální díl se věnuje řešení mechanismu pro přihlašování uživatelů a ověřování uživatelských oprávnění. Pokud se o Nette Framework zajímáte hlouběji, mohlo by vás oslovovat školení Vývoj webových aplikací v Nette Framework, které pořádá Akademie Root.cz. Přednáší David Grudl, autor projektu Nette Framework i zmíněného seriálu na Zdroják.cz.

Na stránkách našeho sesterského projektu Zdroják.cz dnešním článkem Nette Framework: Přihlašování uživatelů pokračuje seriál Začínáme s Nette Framework. Aktuální díl se věnuje řešení mechanismu pro přihlašování uživatelů a ověřování uživatelských oprávnění.

Pokud se o Nette Framework zajímáte hlouběji, mohlo by vás oslovovat školení Vývoj webových aplikací v Nette Framework, které pořádá Akademie Root.cz. Přednáší David Grudl, autor projektu Nette Framework i zmíněného seriálu na Zdroják.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).