Hlavní navigace

Nová verze Mind Map Architecta umožňuje export do formátu png

19. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Vyšla nová verze programu pro tvorbu myšlenkových map Mind Map Architect s číslem 0.4.0. Mezi hlavní novinky patří: export do png, možnost tisku myšlenkové mapy a úvodní tab, ze kterého je snadný přístup pro nahlášení chyb nebo otevření jednoho z nedávno otevřených souborů. Došlo také na práci s lokalizací, což umožní vytvoření jiných než českých překladů. Uživatele systémů z rodiny Win32 potěší přítomnost překladů z GTK+, tedy částečná lokalizace do všech jazyků stejně jako na linuxových…

Vyšla nová verze programu pro tvorbu myšlenkových map Mind Map Architect s číslem 0.4.0. Mezi hlavní novinky patří: export do png, možnost tisku myšlenkové mapy a úvodní tab, ze kterého je snadný přístup pro nahlášení chyb nebo otevření jednoho z nedávno otevřených souborů.

Došlo také na práci s lokalizací, což umožní vytvoření jiných než českých překladů. Uživatele systémů z rodiny Win32 potěší přítomnost překladů z GTK+, tedy částečná lokalizace do všech jazyků stejně jako na linuxových distribucích.Zdrojové soubory (Vala i předkompilované C) a některé binární je možné stáhnout z http://sf.net/p/mmarchitect. Odkazy a screenshoty najdete na stránkách projektu http://mmarchitect.zeropage.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).