Hlavní navigace

Novinky na YouTube: online editor, mobilní verze a další

18. 6. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Google testuje a připravuje větší množství novinek pro uživatele YouTube. Vedle příprav antipirátské ochrany či pokusů s podobou přehrávače je také testován online editor Remixer pro úpravu videí založený na technologii od Adobe. YouTube má také mobilní verzi pro prohlížení na displeji mobilního telefonu. Původně videa z YouTube zprostředkovávali jen vybraní mobilní operátoři. I klasická podoba YouTube doznala několika změn v uživatelském rozhraní. Vyhledávání a přehrávání videí je nyní…

Google testuje a připravuje větší množství novinek pro uživatele YouTube. Vedle příprav antipirátské ochrany či pokusů s podobou přehrávače je také testován online editor Remixer pro úpravu videí založený na technologii od Adobe. YouTube má také mobilní verzi pro prohlížení na displeji mobilního telefonu. Původně videa z YouTube zprostředkovávali jen vybraní mobilní operátoři. I klasická podoba YouTube doznala několika změn v uživatelském rozhraní. Vyhledávání a přehrávání videí je nyní pohodlnější. Spekuluje se také, že již zítra by mohla být oznámena speciální mutace YouTube pro uživatele z Francie. (Google Blogoscoped, The Register)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).