Hlavní navigace

NPD: Většina uživatelů chytrých telefonů nepřekročí měsíčně 2GB dat

27. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Uživatelé AT&T, Sprint a T-Mobile v USA prakticky nepřekročí 2 GB přenesených dat za měsíc, plyne to ze studie společnosti NPD Connected Intelligence založené na měření přenosů dat u vzorku tisícovky uživatelů. Přes 3 GB měsíčně ale spotřebuje 11 % uživatelů T-Mobile, 4 % uživatelů AT&T a 3 % uživatelů Verizonu.  NPD neměřilo přenosy uživatelů s iPhone, ale tvrdí, že uživatelé iPhone mají návyky obdobné. Vyšší potřebu dat u uživatelů T-Mobile vysvětluje NPD jejich věkem, T-Mobile má v…

Uživatelé AT&T, Sprint a T-Mobile v USA prakticky nepřekročí 2 GB přenesených dat za měsíc, plyne to ze studie společnosti NPD Connected Intelligence založené na měření přenosů dat u vzorku tisícovky uživatelů.

Přes 3 GB měsíčně ale spotřebuje 11 % uživatelů T-Mobile, 4 % uživatelů AT&T a 3 % uživatelů Verizonu.  NPD neměřilo přenosy uživatelů s iPhone, ale tvrdí, že uživatelé iPhone mají návyky obdobné. Vyšší potřebu dat u uživatelů T-Mobile vysvětluje NPD jejich věkem, T-Mobile má v USA převážně mladé zákazníky.

NPD také upozorňuje, že se uživatelům chytrých telefonů daří mobilní data udržovat na nižším objemu díky využívání WiFi připojení. Detailnější výsledky výzkumu bohužel zveřejněny nebyly.

Zdroj: Why You Probably Don't Need an Unlimited Data Plan

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).