Hlavní navigace

Názory k článku Nvidia je nový premiant technologických firem. Od grafik přerůstá do chytrých aut či AI

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 1. 2017 10:59

    zog (neregistrovaný)

    S hraním streamovaných her bych to zatím moc růžově neviděl. Pokud budete hrát dvě hodiny deně přijdou vás náklady na provoz (není započítána cena hry) přes 20 000 ročně. Za to už pořídíte i dostačující herní počítač.

  • 10. 1. 2017 13:57

    Kokos99 (neregistrovaný)

    Na druhou stranu lidem, co hry nehrajou a třeba 5x do roka si chtějí něco málo zahrát, tak těm se to zase vyplatí. I když samozřejmě já taky na svůj vlastní HW nedám dopustit. Navíc v dnešní době, když se zainvestuje na začátku trochu více (řekněme tak 45k Kč), tak to PC je schopné fungovat nějakých 6 let bez problémů, maximálně tak s upgradem GPU, pokud budeme vyžadovat všechno na max i po šesti letech u nejnovějších her. Zbytek sestavy bude stačit úplně v pohodě.

  • 17. 4. 2017 13:39

    XenX (neregistrovaný)

    V tom mas naprostou pravdu,jenze tu mame kremikove extremisty,kteri tvrdi naprosty opak a cokoli 3roky stareho je unich naprosty brak a nepouzitelny HW. Tito lide vetsinou radi dalsim lidem co chteji nejaky PC na internetovych obchodech(pr. CzC) a melou si to svoje blato porad dokola. Nehlede nato ze Nvidia,tak i Intel maji svoje vyrobky predrazene (obecne znamy MONOPOL) a nehodlaji s cen ustoupit(tak at si to strci do onech mist) a k tomu ti klidne prodaji grafiku za 23k ,ktera trpi na "COILWINE" coz je teda neslychane slendriarstvi a ignorace jak kvality tak zakaznika. Tim chci jen rizt a vzkazat tem zaslepenym lidem at zvednou s voje zadky s te zidle na ktere lapi 12hodin dene a jdou se projit do lesa ! To je potom to prave "Virtual Reallity"

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).