Hlavní navigace

O bezbariérovém webu ve věřejné správě na Invexu

9. 10. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Máme pro vás další tip související s letošním Invexem. V rámci akce Dne státní správy a samosprávy vystoupí ve středu 11. října v pavilonu G1 od 13:30 se svou prezentací bezbariérového webu ve věřejné správě Martin Kopta z Dobrého Webu. Den státní správy a samosprávy na veletrhu Invex má být místem pro získání přehledu o možnostech informatizace státní správy a všech úrovní samosprávy. Ústředním motivem letošního ročníku je problematika kontaktu veřejnosti a úřadů.

Máme pro vás další tip související s letošním Invexem. V rámci akce Dne státní správy a samosprávy vystoupí ve středu 11. října v pavilonu G1 od 13:30 se svou prezentací bezbariérového webu ve věřejné správě Martin KoptaDobrého Webu.

Den státní správy a samosprávy na veletrhu Invex má být místem pro získání přehledu o možnostech informatizace státní správy a všech úrovní samosprávy. Ústředním motivem letošního ročníku je problematika kontaktu veřejnosti a úřadů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).