Hlavní navigace

Názor k článku O stolních přehrávačích, funkcionalismu a T602 blahé paměti od LK - Já bych to neriskoval. Popsal jsem již zkušenost...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 8. 2004 16:49

    LK (neregistrovaný)
    Já bych to neriskoval. Popsal jsem již zkušenost se státními úřednicemi, ale úplně stejně se chovají lidi z mého širokého okolí, dokopat manželku k tomu, aby při diplomce používala styly, že se jí pak lepší vygeneruje obsah, to byl pomalu nadlidský úkol (ale povedlo se).
    Dle mně se tak chová naprostá většina uživatelů kancelářských balíků. Dejte jim do ruky něco jiného a pošlou vás s tím do háje, že nemají čas se to učit, že potřebují pracovat (třeba připravovat ty texty, z nichž potom budou dělat zprávu psanou ve Wordu). Stejně tak mě hnala matka, že než by se věci jako styly a šablony naučila, tak to 3x rychleji udělá BFU způsobem a nemusí si nic pamatovat.
    Je to bohužel realita. Ono stačí, jak někde uživatelé, co dostanou Mozillu, nadávají, že jejich oblíbená funkce není ve třetím menu pátá seshora, ale v druhém menu čtvrtá odspoda. Chtějí mít to, na co jsou zvyklí a cokoliv jiného je problém. Obávám se, že byste tu masu nepřesvědčil. Pár geeků určitě, ale mainstream nikoliv.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).