Hlavní navigace

O2 Stream Music s videoklipy od EMI a z Bandzone.cz

23. 2. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Hudební portál O2 Stream Music, na němž spolupracují Stream.cz a Telefónica O2, rozšiřuje databázi videoklipů o tvorbu interpretů ze stáje nahrávací společnosti EMI. Jedná se o jedinečný projekt, který si stihl najít mnoho příznivců. A my jsme rádi, že můžeme být rovněž jeho součástí, nechal se slyšet Libor Lisý, marketingový manažer EMI. O2 Stream Music teď tedy nově nabízí uživatelům videoklipy například zpěvačky Lucie Bílé nebo kapel Kabát, Kryštof a Divokej Bill. Ze zahraničních interpretů…

Hudební portál O2 Stream Music, na němž spolupracují Stream.cz a Telefónica O2, rozšiřuje databázi videoklipů o tvorbu interpretů ze stáje nahrávací společnosti EMI. Jedná se o jedinečný projekt, který si stihl najít mnoho příznivců. A my jsme rádi, že můžeme být rovněž jeho součástí, nechal se slyšet Libor Lisý, marketingový manažer EMI. O2 Stream Music teď tedy nově nabízí uživatelům videoklipy například zpěvačky Lucie Bílé nebo kapel Kabát, Kryštof a Divokej Bill. Ze zahraničních interpretů díky spolupráci s EMI se na O2 Stream Music nově objevuje třeba Robbie Williams nebo skupina Coldplay.

BRAND24

O2 Stream Music nyní také spolupracuje s hudebním serverem Bandzone.cz, což znamená doplnění databáze o přibližně tři tisícovky klipů českých a slovenských nezávislých či amatérských kapel. Server Bandzone.cz měl zatím svůj oficiální kanál na YouTube. K přesunu našeho video kanálu z YouTube jsme se rozhodli z toho důvodu, že O2 Stream Music nám nabídl možnost s kapelami a zajímavými videoklipy pracovat a dále pomoci jejich propagaci, ať už formou reklamy či např. rozhovorů s interprety v rámci Stream.cz. V neposlední řadě je pro nás důležité i napojení Streamu na Seznam.cz uvedl Michal Novák, zakladatel Bandzone.cz.

O2 Stream Music tedy nyní nabízí 30 000 legálně zpřístupněných videoklipů. Nechce však být jen jejich databází, obsah portálu se totiž nyní rozšiřuje o kalendář s přehledem chystaných hudebních akcí. Portál O2 Stream Music je také nyní provázán s hudebními pořady Mixér nebo Osudové okamžiky, které dosud existovaly v rámci videoportálu Stream.cz. Chtěli jsme, aby návštěvník Stream.cz našel všechen hudební obsah na jednom místě, a to právě v rámci O2 Stream Music. Je to tak logičtější a přehlednější. Máme tu hudební pořady třeba o Madonně a hned vedle kompletní sbírku jejích klipů, uvedl Martin Krušina ze Streamu. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).