Hlavní navigace

Názor k článku Obchodníci budou platit za Zboží.cz (aktualizováno) od beraniste - Já to považuji za zcela správný krok. Za...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 4. 2013 1:35

    beraniste (neregistrovaný)

    Já to považuji za zcela správný krok. Za tak perfektní službu si i Seznam zasouží nějakou tu korunu. Přecijenom zbozi.cz už je dost velký kolos a musí na něm makat spousta lidí a ruku na srdce, kdo z nás by pracoval úplně zadarmo.
    Jako obchodník min. cenu za proklik vítám. Vždyť ta koruna, kterou obchody přispějí na chod Seznamu nikomu neublíží a cenu produktu nezvednou. Víte, že při koruně stojí obchodníka nový zákazník kolem 20-30Kč a to nepočítám, že někteří budou chodit nakupovat opakovaně. Nikdo, opravdu nikdo z obchodníků nemůže říci, že si tu korunu za klik nemůže dovolit. To by musel pracovat s marží jedno, dvě tři procenta a to nemá logiku. Je to krok, který velmi efektivně pročistí trh. Víte kdo vypadne? Zloději, kteří sice zákazníkům nabídnou o něco levnější produkt, ale na druhou stranu provozují šolich někde z pokojíčku při druhém zaměstnání, bez živnostenského oprávnění, lidé, kteří např. neplatí ani daně. Takoví parazity přeci také nechcete, protože sice nabídnou produkt o dvacet korun levněji, ale např. na daních si to vezmou zpět a ten kdo je nakonec okraden je stát (my).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).