Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku OBS - kvalitní způsob práce nebo dobře provozované letadlo? od Novotný - Vážení. Všichni, kdo by měli chuť vyzkoušet "úžasnou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 2. 2008 20:31

    Novotný (neregistrovaný)
    Vážení. Všichni, kdo by měli chuť vyzkoušet "úžasnou a 100% fungující" paletu produktů, které firma OBS prostřednictvím svých oveček nabízí, poslyšte zkušenosti pitomce, který to zkusil! Po intenzivní masáži a přesvědčování, jak je všechno zdravé, bezpečné a hlavně absolutně fungující, si objednáte balíček, který má zajistil zaručené hubnutí. Navíc nebudete mít na normální jídlo, které balíček nahrazuje, chuť!! :) Utratíte i s poštovným cca 4500,- Kč a po měsíčním užívání zjistíte, že máte o 3kg více. Takže "doporučuji" všem! Co tedy říci závěrem, je dobré se předem informovat a hlavně si přečíst pár diskusí na Webu.

    PS.: Až potkám toho všiváka, který mi to prodal, tak mu ten Herbalife v lepším případě omlátím o hlavu!!
  • 14. 4. 2008 21:43

    anonymní
    Pane Novotný,
    žádná diskuse na webu vám nepomůže, pokud výrobky nepoužíváte podle doporučení distributora. Každý program na hubnutí trvá několik měsíců, které jste Vy svému tělu asi nedal. Je to škoda,zvýšení váhy není překážka hubnutí, jen někdy nutný výkyv. Ale to jen pokud jste vše dodržoval a PŘES TO přibral. Často se stává, že člověk nepřizpůsobí svůj denní režim doporučením distributora. Pokud CHCETE zhubnout, musíte něco změnit a Herbalife je nástroj té změny, který Vám pomůže hubnout a také s Vašimi novými návyky. Jestli ovšem máte 1000 důvodů, proč to nejde, pak to doopravdy nepůje, ani kdyby byl Herbalife ze zlata.
    Přeji více úspěchů při vašem příštím hubnutí:-))
  • 9. 11. 2008 12:15

    Petr Fiedler (neregistrovaný)
    Celkem mě zaráží proč každý prodejce, rádce a jiný obhajovatel Herbalife zůstává v anonymitě, máte snad ze školení nakázáno nikde nečouhat?
  • 30. 3. 2009 19:30

    LenkaM (neregistrovaný)
    Tak s tímto naprosto souhlasím, každý, kdo se zastává ať už OBS nebo herbalifu, tak zůstává v anonymitě...no tím si na serióznosti rozhodně nepřidáte, spíš se bojíte, že by vám ubylo oveček, které byste do toho mohli zavléct, že? Jinak jsem si ten balíček taky objednala a chci ho vrátit, protože je spousta názorů proti, které mě přesvědčily, proti hrstce názorů pro, kor když jsou ještě uživatelé v anonymitě, že...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).