Hlavní navigace

Office Live Workspace plně otevřen veřejnosti

4. 3. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Betaverze služby Office Live Workspace se otevřela veřejnosti. Po poloveřejném testování na pozvánky nyní může novou službu z rodiny Office Live testovat kdokoliv, kdo má zájem a zároveň Windows Live ID. Připomínáme, že se jedná o online úložiště pro ukládání, zálohování a sdílení dokumentů z MS Office. Na rozdíl od Google Docs nebo Zoho Office nelze dokumenty editovat přímo ve webovém prohlížeči. Je podporováno jen prohlížení. Pro správnou plnou funkčnost je třeba doinstalovat do balíčku…

Betaverze služby Office Live Workspace se otevřela veřejnosti. Po poloveřejném testování na pozvánky nyní může novou službu z rodiny Office Live testovat kdokoliv, kdo má zájem a zároveň Windows Live ID. Připomínáme, že se jedná o online úložiště pro ukládání, zálohování a sdílení dokumentů z MS Office. Na rozdíl od Google Docs nebo Zoho Office nelze dokumenty editovat přímo ve webovém prohlížeči. Je podporováno jen prohlížení. Pro správnou plnou funkčnost je třeba doinstalovat do balíčku Office speciální doplněk, který je kompatibilní s Office XP/2003/2007. Služba poskytuje 2 GB místa zdarma. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).