Hlavní navigace

Oficiální web české digitalizace má nedostatky i dobré nápady

30. 4. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Počínaje středou 25. dubna mohou zájemci o českou digitalizaci navštěvovat oficiální internetové stránky. Na adrese http://www.digitalne.tv je spustila firma Liberal Consulting, která se společně se Sdělovací technikou stará o kampaň k digitálnímu vysílání na Domažlicku. Co web zaplacený z peněz daňových poplatníků nabízí? Prostor tu mají především základní informace určené novým zájemcům o digitální příjem. Dobré nápady se bohužel ztrácejí na černém pozadí. Pokračování v dnešním článku…

Počínaje středou 25. dubna mohou zájemci o českou digitalizaci navštěvovat oficiální internetové stránky. Na adrese http://www.di­gitalne.tv je spustila firma Liberal Consulting, která se společně se Sdělovací technikou stará o kampaň k digitálnímu vysílání na Domažlicku. Co web zaplacený z peněz daňových poplatníků nabízí? Prostor tu mají především základní informace určené novým zájemcům o digitální příjem. Dobré nápady se bohužel ztrácejí na černém pozadí. Pokračování v dnešním článku Oficiální web české digitalizace má nedostatky i dobré nápady na našem sesterském magazínu DigiZone.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).