Hlavní navigace

Opera 9.2 oficiálně s novými nástroji pro webové vývojáře

12. 4. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Už včera jsme vás informovali, že se na Internetu objevila nová Opera 9.2. Pro ty, kteří čekají na verzi přímo ze stránek výrobce, tu nyní máme dobrou zprávu: Opera 9.2 už je oficiálně ke stažení i ze svého webu pro všechny podporované platformy včetně multijazykové verze podporující i češtinu. Ve včerejší zprávičce jsme psali o nové funkci Speed Dial pro rychlý přístup k často navštěvovaným webům. K dalším novinkám patří také vývojářské nástroje, drobná vylepšení podpory technologie BitTorrent…

Už včera jsme vás informovali, že se na Internetu objevila nová Opera 9.2. Pro ty, kteří čekají na verzi přímo ze stránek výrobce, tu nyní máme dobrou zprávu: Opera 9.2 už je oficiálně ke stažení i ze svého webu pro všechny podporované platformy včetně multijazykové verze podporující i češtinu.

Ve včerejší zprávičce jsme psali o nové funkci Speed Dial pro rychlý přístup k často navštěvovaným webům. K dalším novinkám patří také vývojářské nástroje, drobná vylepšení podpory technologie BitTorrent a IRC chatu a zvýšena byla opět i stabilita programu. Více viz changelog.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).