Hlavní navigace

Opět je na trhu "neodolatelná" nabídka domén za 4000 Kč

30. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

O případu velmi „neodolatelných“ nabídek spolešnosti Česká doménová centrála, která obvolává firmy a snaží se jim protlačit registraci domény za výrazně zvýšené peníze, jsme vás již několikrát informovali. Zdá se, že podzimní vlna je zase tady, tentokráte pod hlavičkou firmy Registrace internetových domén s.r.o. jejímž jednatelem a majitelem je finský občan Jarno-Mikael Lindell (zřejmě nastrčený bílý kůň), předchozím je Petr Lavička, kterého jsme mohli najít ve společnosti Česká doménová…

O případu velmi „neodolatelných“ nabídek spolešnosti Česká doménová centrála, která obvolává firmy a snaží se jim protlačit registraci domény za výrazně zvýšené peníze, jsme vás již několikrát informovali.

Zdá se, že podzimní vlna je zase tady, tentokráte pod hlavičkou firmy Registrace internetových domén s.r.o. jejímž jednatelem a majitelem je finský občan Jarno-Mikael Lindell (zřejmě nastrčený bílý kůň), předchozím je Petr Lavička, kterého jsme mohli najít ve společnosti Česká doménová centrála s.r.o., než ji formálně koupil estonský občan Aime Kass. Zřejmě nebudeme daleko od pravdy, když usoudíme, že společnost Registrace internetových domén je jen pokračováním podivných praktik firmy Česká doménová centrála, fakticky spadajících pod stejného ovládajícího.

Takže pozor, abyste nenaletěli. Podrobněji rozebírá blog NICu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).