Hlavní navigace

Palmknihy.cz a Tiscali Media ohlašují spolupráci

12. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Provozovatel e-bookových stránek Palmknihy.cz se dohodl na spolupráci se společností Tiscali Media v oblasti propagace a podpory elektronických knih a digitálního obsahu na českém trhu. Tiscali Media v této souvislosti vytahuje na světlo web BookZ.cz přinášející informační servis zaměřený právě na fenomén elektronických knih. Ze stránek je odkazováno na Palmknihy.cz. Samotný web BookZ.cz je v provozu od konce letošního září a stojí za ním osobně Daniel Dočekal, který nyní pracuje pro Tiscali…

Provozovatel e-bookových stránek Palmknihy.cz se dohodl na spolupráci se společností Tiscali Media v oblasti propagace a podpory elektronických knih a digitálního obsahu na českém trhu. Tiscali Media v této souvislosti vytahuje na světlo web BookZ.cz přinášející informační servis zaměřený právě na fenomén elektronických knih. Ze stránek je odkazováno na Palmknihy.cz. Samotný web BookZ.cz je v provozu od konce letošního září a stojí za ním osobně Daniel Dočekal, který nyní pracuje pro Tiscali Media jako ředitel pro strategie a obsah.

BRAND24

Partnerství s Tiscali pro nás znamená příležitost, jak oslovit myšlenkou elektronických knih širší okruh čtenářů. Čím dál tím častěji potkáváme v městské dopravě čtenáře elektronických knih a víme, že jich bude přibývat. Dnes jim nabízíme 3.500 titulů zdarma a zanedlouho k nim nově přibudou ty nejzajímavější knihy, které české nakladatelství vydávají, říká Jiří Vlček, ředitel společnosti Palmknihy, která stejnojmenné stránky provozuje. 

Zdroj: tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).