Hlavní navigace

Panasonic spouští vývojářský portál pro platformu Viera Connect

19. 7. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Platforma Viera Connect společnosti Panasonic se otevírá nezávislým vývojářům a multimediálním tvůrcům. Ti se nyní mohou zapojit do tvorby aplikací a služeb pro televizory Panasonic. Aplikace a služby si bude následně moci stahovat každý, kdo vlastní libovolnou televizi této značky s podporou systému VIERA Connect a tedy i s přístupem na internet, těch Panasonic nabízí ve svém portfoliu tento rok 60%.

Platforma Viera Connect společnosti Panasonic se otevírá nezávislým vývojářům a multimediálním tvůrcům. Ti se nyní mohou zapojit do tvorby aplikací a služeb pro televizory Panasonic. Aplikace a služby si bude následně moci stahovat každý, kdo vlastní libovolnou televizi této značky s podporou systému VIERA Connect a tedy i s přístupem na internet, těch Panasonic nabízí ve svém portfoliu tento rok 60%.

Veřejně přístupný vývojářský portál VIERA Connect Developers se nachází na stránkách http://develo­per.vieraconnec­t.com. Aplikace, které budou splňovat potřebná kvalitativní kritéria a projdou schválením, pak bude možné nabízet na internetovém portálu VIERA Connect. Ten firma Panasonic otevřela pro celosvětovou veřejnost letos na jaře.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).