Hlavní navigace

Panda Security uvádí Panda Antivirus Pro 2009 a další novinky

12. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnost Panda Security představila produktovou řadu 2009 svých bezpečnostních řešení: Panda Antivirus Pro 2009, Panda Internet Security 2009 a Panda Global Protection 2009. Panda Antivirus Pro 2009 je kombinace antiviru chránícího i před spywarem, osobního firewallu a nového modulu pro ochranu identity. Panda Internet Security 2009 přináší navíc antispamový filtr či rodičovský filtr. Panda Global Protection 2009 obsahuje vše zmíněné plus funkce pro zálohu a obnovu dat včetně internetového…

Společnost Panda Security představila produktovou řadu 2009 svých bezpečnostních řešení: Panda Antivirus Pro 2009, Panda Internet Security 2009 a Panda Global Protection 2009. Panda Antivirus Pro 2009 je kombinace antiviru chránícího i před spywarem, osobního firewallu a nového modulu pro ochranu identity. Panda Internet Security 2009 přináší navíc antispamový filtr či rodičovský filtr. Panda Global Protection 2009 obsahuje vše zmíněné plus funkce pro zálohu a obnovu dat včetně internetového úložiště se základní kapacitou 2 GB.

Řada 2009 slibuje rychlejší a lepší detekci infekce i dezinfekci a přináší funkci Kolektivní inteligence. Kolektívna inteligencia Panda Security funguje ako online databáza v reálnom čase, ktorá obsahuje databázu väčšiny vírusov, vďaka čomu len minimálne zaťažuje PC používateľov. Nové produkty nielenže používajú Kolektívnu inteligenciu na vykonávanie kontrol na požiadanie, ale používateľov chránia aj počas surfovania na webe, určujú, ktoré e-maily sú bezpečné a ktoré nie, poskytujú lepšiu ochranu pred neznámymi škodlivými kódmi a kontrolujú programy zdieľané aplikáciami okamžitých správ. Každý zákazník Panda je snímačom nových škodlivých kódov a odosiela štatistické údaje o rozšírenosti škodlivých kódov späť „do kolektívnej databázy“. Takýto prístup znižuje spotrebu šírky pásma v počítačoch používateľov a poskytuje rýchlejšiu a komplexnejšiu aktuálnu ochranu, popisuje novinku tisková zpráva.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).