Hlavní navigace

Názor k článku Peter Lelovič: Když práce přibývá aneb zničí už internet konečně dělení společnosti na třídy? od Pavel Kysilka - zdravim, autorovi jeho nazor a zejmena levicovy neberu. Muze...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 6. 2013 11:30

    Pavel Kysilka (neregistrovaný)

    zdravim,

    autorovi jeho nazor a zejmena levicovy neberu. Muze to tak videt. Proc ne.

    Clanek, co napsal pan Hlavenka, tak je podle meho nazoru opravdu kvalitni a pravdivy. Doba se vcelku meni a pan Hlavenka poskytl odpoved proc. A ta odpoved se hodne lidem libit nebude a hodne lidi by Vas za podobne nazory zlyncovalo. Minimalne elektronicky.

    Me treba clanek od pana Hlavenky hodne odpovedel, proc urcite formy podnikani nedavaji takovy zisk, jak by clovek ocekaval.

    A od urcite miry bohatstvi plati jine nazory a pravidla, nez je pri mensi mire bohatstvi logicke a prirozene.

    V podnikani a kapitalismu ale plati jedno stare heslo: "Ukaz, co mas".

    Specielne pro pana Hlavenku plati, ze neco dokazal a "vydelal" a ty pravidla, co jsem jmenoval vyse, jiz zna. Kdyz bych dal stejnou otazku, jak autorovi tohoto clanku, tak od pana Hlavenky dostanu jaksi lepsi odpoved. A o tom to cele je.

    Autor by si mel odpovedet jednu otazku: Proc delnik/zamestnanec nejezdi ve stejnem aute jako tovarnik, kdyz bez jednoho ani druheho by fabrika nefungovala. Meli by si byt rovni, ze ano? A presto nejsou.

    gf

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).