Hlavní navigace

Petr Čtvrtníček se vrací k politické satiře, bude mít nový internetový pořad

4. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Economia
Herec a jeden z autorů České sody se stane tváří hned dvou internetových projektů – sitcomu na Streamu a satiry na Aktuálně.TV.

Petra Čtvrtníčka bude od září plný internet. Už příští čtvrtek začne na Aktuálně.TV vysílat satirický pořad ČTTV. „Každý čtvrtek si pozve do studia exkluzivního hosta. Prvním bude lékař a nepravomocně odsouzený bývalý politik David Rath,“ popisuje pořad vydavatelství Economia, pod které projekt spadá.


Autor: Economia

A hlásí i další úlovek do kategorie zábava. V dvojroli seriózního moderátora a brněnského občana Ladislava Sedláčka se v novém pořadu Aktuálně s TM představí herec Tomáš Matonoha.


Autor: Economia

Čtvrtníček zároveň bude od podzimu účinkovat také v novém seriálu Stream.cz, který nahradí úspěšnou Kancelář Blaník. Začátek natáčení oznámil Seznam už v červnu. Dvanáctidílnou sérii Autobazar Monte Karlo, která má pojednávat o dění v provinčním autobazaru, pro server natočil režisér Jan Prušinovský.

BRAND24

Kancelář Blaník si dává po třech řadách pohov a na Stream by se podle původních plánů Seznamu měla vrátit začátkem příštího roku.

A byl to zřejmě hlavně úspěch Tondy Blaníka (seriál v roce 2014 vyhrál i Křišťálovou Lupu v kategorii Obsahová inspirace), který dal tuzemským provozovatelům videoserverů impuls k tomu, že v poslední době sázejí na původní zábavné formáty. Do boje o internetové diváky se tak nedávno zapojilo i vydavatelství Mafra, které v červnu spustilo server Playtvák.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Lupa.cz a externí spolupracovník Českého rozhlasu Plus. Dříve editor IHNED.cz, předtím Aktuálně.cz a Českého rozhlasu. Najdete mě na Twitteru nebo na LinkedIn

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).