Hlavní navigace

Názor k článku Pikr.cz: když hledáte výpomoc nebo vás honí lenora od Tom - Takovýto způsob konkurenčního boje opravdu není hoden inteligentního...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 5. 2012 18:05

    Tom (neregistrovaný)

    Takovýto způsob konkurenčního boje opravdu není hoden inteligentního člověka. To, že tady jeden člověk vystupuje pod více anonymními přezdívkami jej rozhodně nedělá anonymním. Téměř každý vnímavý člověk už jen z toho, jak píše a také z IP adresy pozná, že tady něco nehraje.

    Nejprve si někdo dá šílenou práci s vyhledáváním obrázků, které stejně pocházejí legálně z databanky, vzápětí mu hned někdo přitaká ze stejné IP. Náhoda? Nevidím jediný důvod, proč by si někdo nezaujatý dával práci s vyhledáváním. Spíše bych odhadl, že už to ten "někdo" měl připravené a jen čekal na vhodné místo, kam s tím udeřit.

    Rovněž je v nejkritičtejších příspěvcích patrné poukazování na jeden konkrétní konkurenční projekt a také naprostá jistota o tom, že grafika tohoto projektu je čistě vlastní dílo.

    Projekt PIKR jsem sledoval od jeho Beta verze a je za ním skutečně dost práce. Propagaci zvládali autoři opravdu perfektně již od začátku ("postupné odkrývání smyslu služby" - jak je uvedeno v článku) a jsem rád, že i nyní se jim daří.

    Mrzí mě, že si konkurence nedokáže sama sjednat slušnou propagaci a musí se ihned uchylovat k takovýmto hrubým metodám. Konkurenční prostřední je pro uživatele vždy přínosem, pokud směřuje k vylepšování služeb, nikoliv k hledání "špíny" na toho druhého.

    Autorům PIKRu přeji hodně štěstí a hlavně energie do dalšího vývoje služby. To samé přeji rovněž autorům ostatních projektů (ovšem pouze těm, kteří jsou dostatečně inteligentní, aby nepoužívali špinavé praktiky při konkurenčním boji).

    Přeji pěkný den a omlouvám se za trošku delší příspěvek

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).