Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Placená verze YouTube bez reklam je na spadnutí. Už oslovuje partnery od PP - Běžně se dívám na filmy v 720p a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 4. 2015 22:44

    PP (neregistrovaný)

    Běžně se dívám na filmy v 720p a bez záseku, takže problém bude u tvého internetového připojení - poskytovatele internetu.

  • 11. 4. 2015 22:53

    Kokos99 (neregistrovaný)

    Pokud to není ironie, tak věř, že tohle udělat, tak do roka ztratí 90% uživatelů a jiné portály by to jenom uvítali, když by měli nové návštěvníky.

  • 14. 4. 2015 7:29

    VfB (neregistrovaný)

    Vytvořit klon Youtube, který by nebuzeroval a nešikanoval nutností přihlášení, je celkem jednoduché. Takže si myslím, že by se zkušenější fanoušci přesunuli jinam a na youtube by zůstali jen „seznamáčtí“ BFU, i když ani u nich nevím, přeci jen asi nebudou mít účet na Gmailu a tak odejdou na Stream.

  • 12. 4. 2015 19:59

    JT (neregistrovaný)

    Proč by mu mělo YT platit, když může vybírat prachy za svá videa sám? Já mám na YT třeba jen krátké ukázky, celá autorská videa k downloadu nebo na DVD pak prodávám na webu.

    Že ty si to ani nedokážeš představit a myslíš si, že jediný příjem je z reklam vložených do videí, to svědčí jen o tvé omezenosti.

  • 11. 4. 2015 21:12

    Aleš D. (neregistrovaný)

    Já osobně tohle velmi vítám, ale myslím si a mám takovou kacířskou myšlenku popř. ideu, že by Youtube slušelo, kdyby udělal radikální revoluci a svůj portál přeměnil na sociální videosíť. Tím pádem si myslím, že by bylo dobré, kdyby Youtube zpoplatnil i videa ve vysoké kvalitě a zdarma by mohl ponechat jen videa do kvality 360p, nad 360p, 720p by už bylo zpoplatněné.
    To by vyžadovalo, že obyčejný návštěvník by si musel zřídit Google Account tak jako u Facebooku. Přehrávat videa pak jako přihlášený uživatel. Zároveň by pak mohl platit i za vyšší kvalitu videjí a bez reklam.

    Já bych šel ještě dále... Youtube by už nebylo anonymní ale musel by se návštěvník registrovat a přihlašovat, pokud by chtěl vidět nějaké video byť jen ve flashi nebo na blogu. Já si to osobně dovedu představit už proto, že dnes, kdy se koukám na tříhodinové video, o velikosti 480p. Tak při mé slušné internetové lince 6 mpbs, se video načítá po etapách, a je tam blokována rychlost připojení. To není vinou Youtube ale mobilním či fixním ISP providerem. Protože oni z toho nemají ani korunu a datový provoz je náročný a nikdo to neplatí. Když jsem se díval na tříhodinové video bylo to utrpení, 4xkrát se mi video načítalo a rychlost byla velmi agregující.
    Samozřejmě jakmile by uživatel platil za vyšší kvalitu videa, Youtube by musel dávat peníze ISP operátorům.

    Jak říkám, je to moje osobní kacířská myšlenka, ale v budoucnu nevyhnutelná, kdy si musíme zvykat, že internet nesmí být free, potažmo Youtube. Youtube je komerční médium a jako takové musí hledět na zisk. Já osobně bych si dovedl představit obchodní model, kde bych platil za videa ve vysoké kvalitě cca 300 až 500,- Kč měsíčně tedy paušálně nebo podle počtu zhlédnutých videjí. Snad se vývojáři v Google inspirují :-)))

  • 12. 4. 2015 4:34

    Hmm (neregistrovaný)

    A co bys ještě zpoplatnil? Co takhle 300-500 Kč za vyhledávač? Taky komerční služba, né?

    Zdá se mi, že píšeš ty bláboly pod vlivem nějaké dobré drogy, to snad není možný!! Já používám YT, abych tam nahrával vlastní videa a dávám je zdarma ke shlédnutí, ne že si na tom bude někdo pakovat kapsu. Kdyby někomu hráblo a chtěl za YT prachy, tak vše přesunu na Vimeo nebo na jiný FREE portál.

    Jinak, jestli se ti cuká video, tak si ho stáhni na lokál a dívej se na to z disku, boha jeho!

  • 12. 4. 2015 12:35

    trinnn (neregistrovaný)

    pokud o ty videa někdo stojí, tak ti za to youtube zaplatí, v opačném případě, je sice nahráváš zdarma, ale když to nikoho nezajímá tak spíš zabíráš místo

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).