Hlavní navigace

PlayStation Store už i pro Českou republiku

8. 11. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Čeští uživatelé herní konzole PlayStation 3 už mohou využít kompletní nabídky online služeb včetně obchodu PlayStation Store, který byl nyní otevřen i pro Českou republiku. Vedle stahování demoverzí a trailerů mohou hráči online kupovat hry a okamžitě si je stahovat na pevný disk své herní konzole. Rozhraní služby je však nadále v angličtině. Pro platbu budete potřebovat platební kartu Visa nebo MasterCard. Konkurenční Microsoft zatím svůj Xbox Live plně pro české majitele konzole Xbox 360…

Čeští uživatelé herní konzole PlayStation 3 už mohou využít kompletní nabídky online služeb včetně obchodu PlayStation Store, který byl nyní otevřen i pro Českou republiku. Vedle stahování demoverzí a trailerů mohou hráči online kupovat hry a okamžitě si je stahovat na pevný disk své herní konzole. Rozhraní služby je však nadále v angličtině. Pro platbu budete potřebovat platební kartu Visa nebo MasterCard. Konkurenční Microsoft zatím svůj Xbox Live plně pro české majitele konzole Xbox 360 neotevřel, přestože konzole Xbox 360 se na českém trhu prodává oficiálně o několik měsíců déle než PlayStation 3. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).