Hlavní navigace

Názor k článku Po odmítnutí instalace WGA je počítač označen od Jan Pavlik - Vladimire, nedalo mi to nereagovat na prvni rozumny a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 3. 2007 2:51

    Jan Pavlik (neregistrovaný)
    Vladimire,

    nedalo mi to nereagovat na prvni rozumny a presny nazor na uzivatele Windows. Nekolikrat jsem si nechal svuj notebook proverovat ruznymi zarucenymi systemy a antiviry od znamych, kteri neverili - vzdy ciste (az na nejake spy-cookies, apod. ale kdo to resi).

    Windows XP mam koupene (ano, opravdu je potrebuji k seriozni praci), aktualizace instaluji manualne cca jednou mesicne, pouzivam Windows firewall, zadny antivir (kdo v dnesni dobe ma cas na psani viru? Ano, antivirove spolecnosti, ktere pak radostnym uzivatelum posilaji v updatech nove viry :))) a jedine co mi "hlida" je Microsoft Defender - aneb, kdo by mohl o svych chybach a nebezpecich vedet lepe nez Microsoft, vedi jake veci ve Windows hlidat.

    Vypnul jsem ruzna graficka nastaveni, sluzby ktere nikdy nevyuziju a nevyuzivam (opravdu potrebujete v zakladu zapnutou bezici sluzbu na vzdalenou spravu registru?) a Windows mi bezi od zacatku roku 2005 bez reinstalace.

    Dodavam, ze spravuji nekolik serveru (drtiva vetsina na Linuxu), jsem v oblasti IT silne paranoidni (duvera v HW, diry v systemu ci bezicich aplikacich) - ale opravdu se nebojim pouzivam k brouzdani IE7 (s Maxthon nadstavbou kvuli komfortu) a OE na cteni posty... Staci u pocitace jen premyslet.

    Preji hezky den a prijemnou flamewar ;)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).