Hlavní navigace

Počet českých národních domén přesáhl 250.000

23. 5. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Podle sdružení CZ.NIC počet registrovaných českých národních domén .cz přesáhl hranici 250.000. V prvním čtvrtletí tohoto roku přibylo 20.884 nově zaregistrovaných domén, což je o 44 procent více než loni. Vysvětlení lze najít v lednovém poklesu cen registrace. (Finanční noviny) Detailní statistiky registrovaných domén podle registrátorů i webhosterů najdete v Doménové centrále na Lupě. Na stejném místě můžete najít i aktuální cenové nabídky registrátorů a porovnat si je pro nalezení nejlepšího…

Podle sdružení CZ.NIC počet registrovaných českých národních domén .cz přesáhl hranici 250.000. V prvním čtvrtletí tohoto roku přibylo 20.884 nově zaregistrovaných domén, což je o 44 procent více než loni. Vysvětlení lze najít v lednovém poklesu cen registrace. (Finanční noviny)

Detailní statistiky registrovaných domén podle registrátorů i webhosterů najdete v Doménové centrále na Lupě. Na stejném místě můžete najít i aktuální cenové nabídky registrátorů a porovnat si je pro nalezení nejlepšího řešení právě pro vaše potřeby.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).