Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Pokřivené vnímání zvrhlosti Internetu od žvanil - Nerad bych byl mimo mísu, ale to nejspíš...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 5. 2008 8:33

    žvanil (neregistrovaný)
    Nerad bych byl mimo mísu, ale to nejspíš jsem vždy, když otevřu hubu... Raději si ověšem dělám ostudu hloupejma názorama, než přikyvováním bez názoru.
    Dle mne je "regulace" obrana toho co už je zaběhané - tedy TV (či jiných medií) a jejího zaplaceného monopolu. Konec konců i v době kdy nebyl internet se dalo sehnat ledacos na VHS, nebo "na papíře" za tučné prachy. A terazky můj hloupej názor. Fůry "zhovadilostí" na netu vlastně dělají ony zhovadilosti bezcenýma a už se málokomu bude chtít investovat svoje peníze, pověst a čas (svobodu?) do tvorby něčeho, co je jinde zdarma ke zhlédnutí. Tedy to si myslím že hovoří proti "regulaci".
    A co je dle mne pro "regulaci"? Nové způsoby jak ony zvrhlosti šířit. Děti školou povinné to donutí hledat nové možnosti, kterak opatrněji dělat to, co prostě budou dělat ale donutí je to jednat originálně a chytřeji! A průmyslovej zločin třeba část zisků investuje do pokroku na šíření informací...
    Tak si jdu pro kartáček a pyžamo, bo asi nikomu nevysvětlím, že nejsem provozovatel pornostudia a neobchoduji s bílím masem, ani neprodávám mobilní telefony dětem, které si pak natáčejí rvačky na video... (mimochodem myslím že děti se rvali, rvou se a rvát se budou stále, ale nově mají možnost si to natočit díky oněm mobilům s kamerou - zločinci jsou tedy vlastně obchodníci s mobilníma přístrojema!). A pak mne ještě zaraží ten moment, kdy se natočená rvačka považuje za zvrhlost, ale když na karláku byl zavražděn člověk a byl hledán svědek kterej věc natočil na mobil, byla to snaha sehnat suvědčující materiál... Natočená a většinou nejspíš i hraná rvačka je zvrhlost internetu, ale policista který shání materiál o vraždě je v pořádku...? Jistě - on shání to co je náplní jeho práce - důkazy, ale až toho svědka najde, zavře toho "zvrhlíka" co natočil, či nafotil vraždu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).