Hlavní navigace

Portály Volný.cz a Agentka.cz nyní spolupracují

13. 10. 2009
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Internetový portál Volný.cz telekomunikačního poskytovatele Volný má novou sekci věnovanou pracovním nabídkám z celé České republiky. Naleznete ji na subdoméně prace.volny.cz. Volný na nové sekci spolupracuje s pracovním portálem Agentka.cz. Zvažovali jsme, se kterým pracovním portálem našim uživatelům nabídky práce přinést a rozhodli jsme se pro Agentku. Její otevřený přístup a rostoucí popularita na nás udělala velký dojem. Spolupráce s Agentkou nám navíc přináší nový reklamní prostor, který…

Internetový portál Volný.cz telekomunikačního poskytovatele Volný má novou sekci věnovanou pracovním nabídkám z celé České republiky. Naleznete ji na subdoméně prace.volny.cz. Volný na nové sekci spolupracuje s pracovním portálem Agentka.cz. Zvažovali jsme, se kterým pracovním portálem našim uživatelům nabídky práce přinést a rozhodli jsme se pro Agentku. Její otevřený přístup a rostoucí popularita na nás udělala velký dojem. Spolupráce s Agentkou nám navíc přináší nový reklamní prostor, který jistě ocení naši inzerenti, uvedl Martin Dvořák, marketingový a obchodní ředitel společnosti Volný. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).