Hlavní navigace

PR: Jak vydělávat v affiliate programech?

23. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Toto je komerční sdělení. Server Lupa.cz není jeho autorem a neodpovídá za jeho obsah. II. Affiliate konference v Praze Hledáte praktický návod jak postavit web pro affiliate programy? Množství praktických ukázek včetně výsledků vám předvedou ti, kteří na affiliate programech vydělávají. Pokud již vyděláváte a chcete zvýšit výkon webu, pak máte příležitost se potkat s vašimi inzerenty a projednat obchodní modely, dozvědět se co funguje a co ne. Tento II. ročník následuje úspěšnou konferenci…

Toto je komerční sdělení. Server Lupa.cz není jeho autorem a neodpovídá za jeho obsah.

II. Affiliate konference v Praze

Hledáte praktický návod jak postavit web pro affiliate programy? Množství praktických ukázek včetně výsledků vám předvedou ti, kteří na affiliate programech vydělávají. Pokud již vyděláváte a chcete zvýšit výkon webu, pak máte příležitost se potkat s vašimi inzerenty a projednat obchodní modely, dozvědět se co funguje a co ne. Tento II. ročník následuje úspěšnou konferenci před rokem, která byla obsazena během 10ti dnů. Počet míst v sále je omezen, proto se registrujte co nejdříve.

Více informací včetně registrace na www.affiliatekonference.cz. Registrujte se co nejdříve, neboť je omezená kapacita sálu.

Čas: 28. 11. 2012 od 9.00 – 16.00
Kde: Lisabonská 4, Praha 9 u O2 Arény
Garant: VIV NETworks s.r.o., Commission Junction
Web: www.affiliatekonference.cz
Registrace: www.affiliatekonference.cz/prih­laseni.html

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).