Hlavní navigace

Předregistrace evropských domén není klamavá

10. 5. 2005
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Poté, co společnost Active24 označila předregistraci evropské domény za klamavou, reagovala společnost Explorer, která provozuje web EvropskáDoména.cz, vyjádřením ve smyslu, že nabízí pouze bezplatnou a negarantovanou registraci domén .eu a určitě neuvádí zákazníky v omyl. Problém je pouze v tom, že předregistrace je slovo příliš vznesené pro tento úkol. Předem nic nazaručuje a pokud si evropskou doménu chcete zaregistrovat v ten pravý čas sami, určitě nebudete znevýhodněni.

Poté, co společnost Active24 označila předregistraci evropské domény za klamavou, reagovala společnost Explorer, která provozuje web EvropskáDoména­.cz, vyjádřením ve smyslu, že nabízí pouze bezplatnou a negarantovanou registraci domén .eu a určitě neuvádí zákazníky v omyl. Problém je pouze v tom, že předregistrace je slovo příliš vznesené pro tento úkol. Předem nic nazaručuje a pokud si evropskou doménu chcete zaregistrovat v ten pravý čas sami, určitě nebudete znevýhodněni.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor do května 2013 působil jako CEO srovnávače Heureka.cz, předtím pracoval v jablonecké společnosti Miton. Vystudoval Hospodářskou fakultu v Liberci a příležitostně píše svůj blog Oříšek.net.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).