Hlavní navigace

Předvánoční nabídka mobilních operátorů

8. 12. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Také sledujete předvánoční nabídky mobilních operátorů? Měšec ano. Já se bez mučení přiznám: ničemu nerozumím. Ale to bude patrně tím, že jsem už pět let u stejného operátora a se stejným tarifem a platím pořád stejné peníze. Jako stálý zákazník se cítím trochu zanedbávaný a pokaždé, když mi přijde nějaká nabídka, divím se, že za těch pět let operátor opravdu neví, že nepotřebuju ani brašnu s jeho logem, ani erotické fotografie do mobilu. Nejspíš jsem spokojený. Jestli vy nejste, o Vánocích…

Také sledujete předvánoční nabídky mobilních operátorů? Měšec ano. Já se bez mučení přiznám: ničemu nerozumím. Ale to bude patrně tím, že jsem už pět let u stejného operátora a se stejným tarifem a platím pořád stejné peníze. Jako stálý zákazník se cítím trochu zanedbávaný a pokaždé, když mi přijde nějaká nabídka, divím se, že za těch pět let operátor opravdu neví, že nepotřebuju ani brašnu s jeho logem, ani erotické fotografie do mobilu. Nejspíš jsem spokojený. Jestli vy nejste, o Vánocích máte šanci získat spoustu závazků vůči operátorovi. Pardon. Chtěl jsem říct: skvělých výhod.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).