Hlavní navigace

Přes Mobito lze dobít kredit předplacených karet nových virtuálních operátorů

29. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Přes mobilní platební systém Mobito lze nově dobíjet kredit předplacených karet virtuálních operátorů Mobil.cz a Tesco Mobile. Dobíjení kreditu chystá i konkurenční MasterCard Mobile.

Původní český platební systém Mobito rozšířil seznam mobilních operátorů, jejichž předplacené karty lze dobíjet právě prostřednictvím tohoto mobilního platebního systému. Na seznamu vedle tradičních tří velkých operátorů Telefónica (O2), T-Mobile a Vodafone nově figurují virtuální operátoři Mobil.cz a Tesco Mobile. Již z dřívější doby je podporován také Blesk Mobil.

BRAND24

Kredit na předplacených kartách lze přes Mobito dobíjet jak při napojení systému na účet některé ze současných čtyř tzv. partnerských bank (Česká spořitelna, GE Money Bank, Raiffeisenbank a UniCredit Bank), tak z virtuální peněženky. Tu lze dobíjet libovolnou debetní či kreditní kartou vydanou v ČR a nebo jednorázovým i trvalým příkazem příkazem z běžného účtu.

Dobíjení kreditu předplacených karet mobilních operátorů z aplikace Mobito pro chytré mobily se systémem Android.

Dobíjení kreditu předplacených karet mobilních operátorů hodlá zavést také konkurenční služba MasterCard Mobile. Novinka by se měla objevit v nové verze aplikace pro Android a iOS, na které se již delší dobu pracuje, jak pro server Lupa.cz potvrdila Pavla Hávová, tisková mluvčí ČSOB, tedy lokálního partnera MasterCard Mobile na českém trhu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).