Hlavní navigace

Přijďte se inspirovat příběhy nejúspěšnějších českých manažerů a podnikatelů

3. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Generální ředitel Seznamu Pavel Zima, prezident ICT Unie Svatoslav Novák, ředitelka Státního úřadu pro jadernou bezpečnost Dana Drábová či filmový producent Václav Marhoul. To jsou jen namátkou vybraní účastníci připravované konference Business & Information Forum 2012. Společně s dalšími úspěšnými manažery a podnikateli ze světa IT a dalších oborů, se podělí o příběhy které pro vás mohou být inspirací. O příběhy, které se nějakým způsobem vztahují k byznysu a informacím, tedy k názvu…

Generální ředitel Seznamu Pavel Zima, prezident ICT Unie Svatoslav Novák, ředitelka Státního úřadu pro jadernou bezpečnost Dana Drábová či filmový producent Václav Marhoul. To jsou jen namátkou vybraní účastníci připravované konference Business & Information Forum 2012.

Společně s dalšími úspěšnými manažery a podnikateli ze světa IT a dalších oborů, se podělí o příběhy které pro vás mohou být inspirací. O příběhy, které se nějakým způsobem vztahují k byznysu a informacím, tedy k názvu konference – ale ta vazba může být jak pevná, tak volná.

BRAND24

O příběhy, které vám ukážou cestu: jak se lépe orientovat ve světě, kam posunout své podnikání, jak vyzrát na krizi, jak rozumět ostatním i sobě, jak zužitkovat své nápady.

Jedním z takových příběhů je i příběh Gabriela Eichlera, který na konferenci přednese úvodní keynote o technologiích a konkurenceschop­nost. Od roku 1968 do roku 1990 žil převážně v USA a v západní Evropě. Po svém návratu do Československa počátkem devadesátých let radil československé vládě s ekonomickou transformací. Založil ale také investiční fond Benson Oak, do jehož současného portfolia patří společnost AVG, Bochemie Group či nezávislý online porovnávač pojišťovacích produktů a pojišťovací makléř Click Insurance.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).