Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Přišla Grouponmánie, slevy kam se podíváš od Patrick Zandl - Lupa si nenechala zaplatit za tento článek. Placené...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 9. 2010 15:24

    Patrick Zandl
    Lupa si nenechala zaplatit za tento článek. Placené články jsou výrazně označené jako PR a významnou výhradou v prvním odstavci. Můžete jako důkaz vašeho tvrzení předložit objednávku, účtenku nebo něco podobného, nebo jak jste na to přišel?

    Zdroj dat pod grafem je uveden, můžete si jej jistě překontrolovat. Pokud máte lepší zdroj dat, neváhejte se o něj podělit, budeme rádi. Stejně tak ostatní data jsou zdrojována, můžete si je ověřit. Když je pod něčím zdroj uveden, tak tím myslíme, že je to zdroj dat, ne okrasa článku.

    Linkovat servery není naše povinnost. Zalinkované jsou ty, které jsem do článku zeditoval do přednášky Jaroslava Bengla na včerejším Google Day, pokud to chcete vědět konkrétně a uvedené jsou ty, které podle naší úvahy mojí a autorovy stojí za pozornost. Ostatní, jak je uvedeno na konci článku, se mohou pochlubit uměřeně v diskusi, jak již někteří pochopili. Učiňte taktéž. Čtenáři Lupy nepochybně zvládnout podle jména projekt dohledat.
  • 16. 9. 2010 14:32

    Martin Burda
    Je smutné že Lupa si nechává zaplatit za článek tak aby byl napsaný pro určitou skupinu výhodně.

    Slevomat nebyl v žádném případě první na trhu v CR. Data která jsou zde prezentována jsou upravená tak aby se to hodilo určitým projektům. Bylo by fajn pane redaktore kdyby jste nám objasnil odkud máte údaje z portálů a doložil zdroje informací protože to jsou lži. A pokud linkujete na vybrané servery proč nelinkujete na všechny? Jestli to nebude tím že ti ostatní neplatí co???
  • 16. 9. 2010 23:23

    bez přezdívky
    ...stejnym honorarem jako moje ostatni clanky - http://www.lupa.cz/autori/curda. diky za vasi prizen. pro dalsi byznys postrehy - jsem na Twitteru @pavelcurda
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).