Hlavní navigace

Probíhá nabídka migrace na Thunderbird 3.1

13. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Uživatelům e-mailového klienta Mozilla Thunderbird ve verzi 3.0.6 se začal nabízet přechod na verzi 3.1.2, tedy tu nejnovější ostrou. Větev 3.0.x je prozatím stále podporována a aktualizaci lze odmítnout, ovšem její provedení je doporučováno. Podpora by totiž měla skončit letos na podzim, zatímco podpora pro starou větev 2.0.x skončila již před několika měsíci, o čemž jsme vás informovali. Jejím uživatelům však ještě příští týden bude skrze systém automatických aktualizací nabídnut přechod na…

Uživatelům e-mailového klienta Mozilla Thunderbird ve verzi 3.0.6 se začal nabízet přechod na verzi 3.1.2, tedy tu nejnovější ostrou. Větev 3.0.x je prozatím stále podporována a aktualizaci lze odmítnout, ovšem její provedení je doporučováno. Podpora by totiž měla skončit letos na podzim, zatímco podpora pro starou větev 2.0.x skončila již před několika měsíci, o čemž jsme vás informovali. Jejím uživatelům však ještě příští týden bude skrze systém automatických aktualizací nabídnut přechod na nejnovější verzi 3.1.2. (Mozilla.cz)

Thunderbird 3.1 přinesl vedle podpory lehkých motivů vzhledu Personas také rychlejší indexování pošty a snadnější prohledávání právě zobrazené složky s poštou. Novinkou je též přehled uložených příloh, možnost upravit tlačítka z nástrojového panelu v záhlaví e-mailu a odstranění některých modálních dialogů (byly nahrazeny informační lištou). Více v článku Thunderbird 3.1 ladí novinky z verze 3.0 z našeho sesterského serveru Root.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).