Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Proč Paroubek nebloguje od Aleš Miklík - Ano, samozrejme jde trochu o nadsazku. Nicmene to,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 6. 2006 11:54

    Aleš Miklík
    Ano, samozrejme jde trochu o nadsazku. Nicmene to, ze pristup byvaleho premiera k nazorum jeho protivniku na Internetu jen tezko snese srovnani s jeho pristupem k temuz v tisku, je myslim evidentni. Opet s nadsazkou: na falesny clanek pod jeho jmenem v regionalnich novinach se srovnatelnou ctenosti jako je "jeho" blog, by patrne reagoval jinak (bez vyzvani a tvrdeji).

    A ted vazneji: samozrejme ze pristup politiku k Internetu neodvozuji pouze z pripadu "Paroubkuv blog" (ostatne na dalsi zdroje v teto souvislosti odkazuji i v glose). Vidim vsak v tomto prikladu cosi priznacneho a sepsal jsem proto svuj (prostorove a zanrove zjednoduseny) pohled do glosy. Zaroven nijak nehodlam popirat fakt, ze realny svet funguje casto trochu jinak nez ten v glosach :)
  • 17. 6. 2006 0:48

    MichaelSt
    Třeba já bych to uvítal, kdyby někdo začal psát můj falešný blog. Myslím si, že jsem nikoho nepodved a celej život se snažil žít slušně, takže bych bych se ve falešnym blogu konečně o sobě dozvěděl, co všechno dělám blbě. Nechcete do toho někdo jít?

    Ale z jinýho soudku, neustále nechápu, proč většina našich politiků a jim podobných tak totálně ignoruje Internet. To nemají jiné našeptávače a poradce než své pochlebovače? Anebo se každej chytrej státní správě na hony vyhýbá? Někdy to tak vypadá!

    Mám několik přátel, kteří (víceméně vizionářsky) dlouho odmítali Internet (a mobily a před sto lety možná i obyčejný telefon nebo parní stroj) jako ďábelský vynález požírající čas a zčásti i vlastní identitu. Ostatně i já jsem v době Sinclairů a PMD-ček říkal, že mi to domu nesmí, že toho mám v práci plný zuby.

    No, dneska mají email a mobil i ti nejzatvrzelejší z mých kamarádů. Jenom panáčkové typu Paroubek (a jim podobní) zřejmě své články doma klapou Remingtonce z počátku dvacátého století a chechtají se, jak na ty rebelanty internetový vyzráli... Zpátky na stromy...
  • 16. 6. 2006 11:10

    N/A (neregistrovaný)
    "Škoda. V opačném případě bychom věděli, že některý z vedoucích politiků konečně bere Internet o něco vážněji než jen jako platformu pro výměnu nevhodných obrázků a názorů."

    tak se mi zdá, že jste popustil uzdu své fantazie ;-).

    co byste dělal Vy (autore), kdybych kupříkladu já začal pod Vaším jménem blogovat a snažil se Vás imitovat? to by mě vážně zajímalo :-)

    já bych v takové situaci nedělal nic, jen bych zvěřejnil, že je to imitace. ostatní považuji za ztrátu času.

    to, že politici nepovažují internet za médium hodné pozornosti, je asi pravda, ale usuzovat na tuto skutečnost na základě výše uvedeného tvrzení mi připadá _velmi_ jednoduché.

    nicméně ve Vašem podání pěkná zpráva na blog.
  • 16. 6. 2006 21:33

    Fanda (neregistrovaný)
    Vlastne je to dobra otazka. Sice je fakt, ze jako premier nemel nejspis na to cas, lec do novin clanky sepsat umel, a to v mire prevelike. Co kdyz prave okolnost, ze nevenoval predvolebni pozornost I-netu mu ubrala kyzena procenta? Mno? Takze bych Jirimu Paroubkovi doporucil nejakej blog zacit. Nemusi ho sefikovat sam, ale texty by pro nej psat mohl, vlozi uz je nekdo najatej.
    A jinak jsem zvedavy, jestli Mirek Topolanek zacne s nejakym blogem, kdyz bude ted tim prvnim ministrem :) Uz to zive vidim: vecer prijde z uradu domu, chvilka volna, polibi zenu a deti a jejich deti, sedne ke komplu (WIFI pripojeni samozrejme), slozi ruce za hlavu, vyvrati se na operadle a rekne si: Tak copak dneska blognem?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).