Hlavní navigace

Průzkum - Twitter a jeho využití v českých firmách

14. 10. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Prosba pro kohokoliv, kdo se v české firmě stará o Twitter – pro školení, články i připravovanou studii na toto téma hledám odpovědi na otázky, které se týkají toho, jak české firmy využívají Twitter. Pokud chcete pomoci, vyplňte prosím následující dotazník. Za vyplnění vám mohu nabídnout pouze vděčnost a případně poskytnutí základních souhrnných informací, které z dotazníku vzejdou. Vyplnit můžete vyplnit přímo v Google Docs dotazníku  - Twitter a jeho využití v českých firmách.

Prosba pro kohokoliv, kdo se v české firmě stará o Twitter – pro školení, články i připravovanou studii na toto téma hledám odpovědi na otázky, které se týkají toho, jak české firmy využívají Twitter. Pokud chcete pomoci, vyplňte prosím následující dotazník.

Za vyplnění vám mohu nabídnout pouze vděčnost a případně poskytnutí základních souhrnných informací, které z dotazníku vzejdou. Vyplnit můžete vyplnit přímo v Google Docs dotazníku  - Twitter a jeho využití v českých firmách.

Díky. Daniel.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).