Hlavní navigace

Rádia na Lidé.cz tento měsíc končí

15. 9. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Seznam.cz dnes oznámil ukončení projektu internetových rádií při komunitním serveru Lidé.cz, na němž spolupracoval s mediální skupinou Lagardere Active ČR. Projekt je v běhu necelé dva roky a dosud nabízel přístup k internetovému streamu rozhlasového vysílání stanic jako je např. Frekvence 1, Evropa 2, RádioImpuls, Rockzone či Dance Radio. Nyní se ovšem odmlčí a od 30. září bude z adresy http://radio.lide.cz až do konce roku 2010 přesměrováváno na weby zainteresovaných rádií.

Seznam.cz dnes oznámil ukončení projektu internetových rádií při komunitním serveru Lidé.cz, na němž spolupracoval s mediální skupinou Lagardere Active ČR. Projekt je v běhu necelé dva roky a dosud nabízel přístup k internetovému streamu rozhlasového vysílání stanic jako je např. Frekvence 1, Evropa 2, RádioImpuls, Rockzone či Dance Radio. Nyní se ovšem odmlčí a od 30. září bude z adresy http://radio.li­de.cz až do konce roku 2010 přesměrováváno na weby zainteresovaných rá­dií.

BRAND24

Projekt byl od začátku určitým pokusem o to přivést k uživatelům streamovanou hudbu po Internetu. Zájem uživatelů v prvním roce projektu ukazoval na slibnou budoucnost, postupně se však zaměřil také na další možnosti poslechu hudby mimo Seznam.cz, vysvětluje česká portálová jednička ve zprávě pro média.

Nyní se soustředíme na rozvoj těch internetových speciálů, které si získaly největší přízeň, a to v rámci stránek celoplošných rádií, dodává Lubor Zoufal, ředitel úseku internetových aktivit Lagardere Active ČR. Seznam.cz by rád v budoucnu přišel s jinými možnostmi poskytnutí streamované hudby, ty ale bude jeho produktový tým teprve hledat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).