Hlavní navigace

Regionální zpravodajské stránky iDnes pro Brno

14. 3. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V rámci zpravodajského portálu iDnes byly na adrese http://brno.idnes.cz spuštěny regionální zpravodajské stránky pro Brno a okolí. Stránky Brno.iDnes.cz by měly oslovit všechny, kteří se zajímají o aktuální dění v moravské metropoli a mají k ní nějaký vztah. Tedy nejen lidi, kteří ve městě žijí, ale i ty, kteří se třeba kvůli zaměstnání či studiu přestěhovali například do Prahy a ke zprávám z Brna se dosud složitě dostávali, říká Petr Orálek, zástupce šéfredaktora deníku MF Dnes. Brněnské…

V rámci zpravodajského portálu iDnes byly na adrese http://brno.id­nes.cz spuštěny regionální zpravodajské stránky pro Brno a okolí. Stránky Brno.iDnes.cz by měly oslovit všechny, kteří se zajímají o aktuální dění v moravské metropoli a mají k ní nějaký vztah. Tedy nejen lidi, kteří ve městě žijí, ale i ty, kteří se třeba kvůli zaměstnání či studiu přestěhovali například do Prahy a ke zprávám z Brna se dosud složitě dostávali, říká Petr Orálek, zástupce šéfredaktora deníku MF Dnes. Brněnské zpravodajství na iDnes bude prý velmi úzce provázáno s regionálními přílohami MF Dnes Brno a Jižní Morava. „Je to pilotní projekt, kdy informace pro internetové i tištěné zpravodajství bude zpracovávat jeden redaktor ve společné redakci, doplňuje Petr Orálek. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).