Hlavní navigace

Registrujte se na konferenci Mobile Internet Forum 2011 a vyhrajte jeden z pěti telefonů Nexus S

4. 10. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Už příští týden se v pražském Konferenčním centru City koná odborná konference Mobile Forum 2011, kterou pořádá server Lupa.cz společně s TUESDAY Business Network. Registrace na konferenci je stále otevřená. Pět registrovaných účastníků konference získá mobilní telefon Google Nexus S. Na programu konference je letos poprvé App Elevator, přehlídka nejzajímavějších aplikací pro chytré telefony. Tipy na nové české a slovenské aplikace pro všechny platformy nám můžete stále zasílat prostřednictvím…

Už příští týden se v pražském Konferenčním centru City koná odborná konference Mobile Forum 2011, kterou pořádá server Lupa.cz společně s TUESDAY Business Network. Registrace na konferenci je stále otevřená. Pět registrovaných účastníků konference získá mobilní telefon Google Nexus S.

Na programu konference je letos poprvé App Elevator, přehlídka nejzajímavějších aplikací pro chytré telefony. Tipy na nové české a slovenské aplikace pro všechny platformy nám můžete stále zasílat prostřednictvím přihlašovacího formuláře.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).