Hlavní navigace

Reklamní prostor zcela zdarma! To tu ještě nebylo

23. 9. 1998
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Už jsem na Lupě jednou citoval výrok Henryho Forda o tom, že kdyby měl poslední dva dolary, jeden z nich by investoval do reklamy. Kdyby žil Ford v dnešní době, mohl by ho dokonce ušetřil - server www.automobil.cz totiž nabízí reklamu zdarma.

Už jsem na Lupě jednou citoval výrok Henryho Forda o tom, že kdyby měl poslední dva dolary, jeden z nich by investoval do reklamy. Kdyby žil Ford v dnešní době, mohl by ho dokonce ušetřil – server www.automobil.cz totiž nabízí reklamu zdarma.

Redakce RR-Auto si dovoluje oznámit, že od 15.září, po dobu jednoho měsíce, je na serveru www.automobil.cz veškerá reklamní plocha ZDARMA. Tzn., máte-li zájem o uveřejnění svého reklamního banneru na našem serveru, kontaktujte nás na rrauto@automo­bil.cz

Firmy, které podnikají v oblasti motorismu, mají možnost se BEZPLATNĚ zaregistrovat do databáze „služeb motoristům“ pod službou START. Ostatní služby MEDIUM a TOP poskytujeme do konce září se slevou 30%.

No nekupte to, když je to tak levný. Doufám, že tam stihnu poslat náš proužek včas, dokud je ještě místo. :-)

Marek Antoš

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je někdejším šéfredaktorem serveru Lupa. V současné době už se psaní věnuje pouze v míře menší než malé, a to zásadně pro radost.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).