Hlavní navigace

Rozvoj mobilního internetu závisí na Telecomu

19. 1. 2005
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Patrick Zandl publikoval na svém blogu poznámky z včerejší Tuesday Business Network. Některé jsou velice zajímavé: mobilní čísla jsou majetkem státu, rozdělení sítí na pevné a mobilní je násilné, zbytečné vyhození dvou miliard Oskara, na trhu je prostor ještě pro jednoho mobilního operátora, v zemi máme příliš drátů. O tom, že nevěří v mobilní Internet se rozepsal do dalšího příspěvku. Podle Patricka je jen otázkou času, kdy Český Telecom přestane blokovat nevyužité dráty a smete z povrchu…

Patrick Zandl publikoval na svém blogu poznámky z včerejší Tuesday Business Network. Některé jsou velice zajímavé: mobilní čísla jsou majetkem státu, rozdělení sítí na pevné a mobilní je násilné, zbytečné vyhození dvou miliard Oskara, na trhu je prostor ještě pro jednoho mobilního operátora, v zemi máme příliš drátů. O tom, že nevěří v mobilní Internet se rozepsal do dalšího příspěvku. Podle Patricka je jen otázkou času, kdy Český Telecom přestane blokovat nevyužité dráty a smete z povrchu vzdušného GPRS, EDGE, CDMA, WiFi a další.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor do května 2013 působil jako CEO srovnávače Heureka.cz, předtím pracoval v jablonecké společnosti Miton. Vystudoval Hospodářskou fakultu v Liberci a příležitostně píše svůj blog Oříšek.net.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).