Hlavní navigace

Rupert Murdoch chce vytvořit nový portál

16. 8. 2005
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Mediální magnát Rupert Murdoch chce expandovat na Internet. Společnost Fox Interactive Media plánuje koupit podíl v blíže nespecifikovaném internetovém vyhledávači a položit tak základ novému portálu, jehož důležitým prvkem pravděpodobně bude online prodej filmů firmy 20th Century Fox. Jakékoliv další informace jsou zahaleny rouškou tajemství, Murdoch pouze prozradil, že nechce konkurovat Google, ale rovnat se bude spíše s Yahoo. (CD-R) Aktualizováno: Petr Šnajdr doplnil, že se jedná o…

Mediální magnát Rupert Murdoch chce expandovat na Internet. Společnost Fox Interactive Media plánuje koupit podíl v blíže nespecifikovaném internetovém vyhledávači a položit tak základ novému portálu, jehož důležitým prvkem pravděpodobně bude online prodej filmů firmy 20th Century Fox. Jakékoliv další informace jsou zahaleny rouškou tajemství, Murdoch pouze prozradil, že nechce konkurovat Google, ale rovnat se bude spíše s Yahoo. (CD-R) Aktualizováno: Petr Šnajdr doplnil, že se jedná o vyhledávač Blinkx, který je známý svou technologií vyhledávání ve video souborech. Teď nám to do sebe pěkně zapadá.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor do května 2013 působil jako CEO srovnávače Heureka.cz, předtím pracoval v jablonecké společnosti Miton. Vystudoval Hospodářskou fakultu v Liberci a příležitostně píše svůj blog Oříšek.net.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).