Hlavní navigace

Seminář o Webu 2.0 na Invexu

22. 10. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Míříte-li letos na Invex a zajímáte-li se o trendy na webu, můžete si zítra, 23. října, odskočit na seminář o Webu 2.0, který v pavilonu G1 od 13 hodin pořádá sdružení JIC. Seminář sestává ze čtyř přednášek: Budoucnost mapových aplikací a příklady praktických použití (Tomáš Forche, Seznam.cz), Jak vytvořit originální projekt aneb konec kopírování v Čechách (Vít Vrba, Westcom), Software + services = budoucnost webu (Jiří Karpeta, Microsoft) a Vliv technologií Web 2.0 na transformaci ICT průmyslu…

Míříte-li letos na Invex a zajímáte-li se o trendy na webu, můžete si zítra, 23. října, odskočit na seminář o Webu 2.0, který v pavilonu G1 od 13 hodin pořádá sdružení JIC. Seminář sestává ze čtyř přednášek: Budoucnost mapových aplikací a příklady praktických použití (Tomáš Forche, Seznam.cz), Jak vytvořit originální projekt aneb konec kopírování v Čechách (Vít Vrba, Westcom), Software + services = budoucnost webu (Jiří Karpeta, Microsoft) a Vliv technologií Web 2.0 na transformaci ICT průmyslu (Jiří Donát, A.T. Kearney).

Vybraným aspektům Webu 2.0 se bude věnovat také konference Czech Internet Forum 2007, kterou 22. listopadu pořádá Lupa.cz. Registrovat se můžete již nyní.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je ředitelem médií vydavatelství Internet Info. V letech 2005 – 2008 působil jako šéfredaktor serveru Lupa.cz. Vystudoval Fakultu informatiky MU a Fakultu sociálních věd UK. Online komunikaci se věnuje i na svém blogu www.alesmiklik.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).