Hlavní navigace

Názor k článku Senzory Martina Malého: Průvodce světem Arduina od noedig - Nechal jsem se inspirovat články Martina malého a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 4. 2017 11:07

    noedig (neregistrovaný)

    Nechal jsem se inspirovat články Martina malého a zahořel také zájmem o Arduino. Zakoupil jsem si MAXI Arduino Kit od "bastlířů a bastlířek" z laskarduino.cz.
    A samozřejmě i v článku zmíněnou knihu.
    Autoři z laskarduino.cz mi zatím neoficiálně poskytli jejich "publikaci", kterou zatím překládají z anglické podoby do počeštěné verze. Jednotlivé příklady v ní uvedené vycházejí z příkladů uvedených v příslušném adresáři po rozbalení zip a instalaci Arduino IDE, respektive uvedených na stránkách arduino.cc.
    Nesporná výhoda je v tom, že je zde kromě úvodního textu týkajícího se dané komponenty připojované k základní desce (displeje, relé, krokového motoru...) uvedené jak schéma zapojení, tak i praktické "prodrátovaní" a samozřejmě i zdrojový text...
    "Publikace" z laskarduino.cz tak doplňuje knihu uvedenou v článku a zvídavým hlavám poskytuje hodiny zábavy při zkoušení a modifikaci zdrojových programů v nich uvedených. Mě osobně potěšila i cena MAXI Arduino Kitu, která byla vzhledem k ostatním prodejcům v ČR bezkonkurenčně nejnižší...!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).