Hlavní navigace

Seznam.cz odstartoval čtvrtý ročník soutěže o počítačovou učebnu

27. 1. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Portál Seznam.cz letos pořádá už čtvrtý ročník soutěže Najdi,co neznáš určené třídním kolektivům ze základních škol a víceletých gymnázií. Úkolem soutěžících je s pomocí vyhledávání informací na Internetu správně odpovědět na průběžně předkládané otázky z různých společensko-vědních oborů. Hlavní cenou je vybavení počítačové učebny technikou za půl milionu korun. Soutěž odstartovala 25. ledna s více než dvěma tisícovkami přihlášených družstev a další zájemci se stále mohou ještě v tomto týdnu…

Portál Seznam.cz letos pořádá už čtvrtý ročník soutěže Najdi,co neznáš určené třídním kolektivům ze základních škol a víceletých gymnázií. Úkolem soutěžících je s pomocí vyhledávání informací na Internetu správně odpovědět na průběžně předkládané otázky z různých společensko-vědních oborů. Hlavní cenou je vybavení počítačové učebny technikou za půl milionu korun. Soutěž odstartovala 25. ledna s více než dvěma tisícovkami přihlášených družstev a další zájemci se stále mohou ještě v tomto týdnu přihlásit.

Soutěž není určena pro jednotlivce, ale pro třídy druhých stupňů základních škol a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií na území České republiky. Nějaká ta odměna čeká v každém kole na prvních pět týmů s alespoň 75 procenty správně zodpovězených otázek. Soutěž končí 4. dubna 2010. Loňského ročníku se zúčastnilo 2251 družstev a výhra v podobě počítačové učebny v hodnotě cca 350 tisíc korun putovala do Základní školy ve Frenštátu pod Radhoštěm. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).