Hlavní navigace

Seznam.cz se stal partnerem mládežnického fotbalu

16. 9. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Seznam.cz a Junior Football, marketingová společnost Českomoravského fotbalového svazu zaměřující se na podporu mládežnického fotbalu, dnes oznámily uzavření partnerství, jež má za cíl podpořit národní mládežnické soutěže. Kooperace, která by měla být dlouhodobějšího charakteru, se bude týkat finančního plnění do jednotlivých klubů, jejichž družstva se těchto soutěží účastní. Dalším bodem spolupráce je vybudování nového webového portálu www.nakopnito.cz, který byl spuštěn v červenci 2010 a jež…

Seznam.cz a Junior Football, marketingová společnost Českomoravského fotbalového svazu zaměřující se na podporu mládežnického fotbalu, dnes oznámily uzavření partnerství, jež má za cíl podpořit národní mládežnické soutěže. Kooperace, která by měla být dlouhodobějšího charakteru, se bude týkat finančního plnění do jednotlivých klubů, jejichž družstva se těchto soutěží účastní. Dalším bodem spolupráce je vybudování nového webového portálu www.nakopnito.cz, který byl spuštěn v červenci 2010 a jež věnuje veškerý svůj obsah informacím z mládežnického i “velkého“ fotbalu a dále edukaci a zábavě.

„Je pro nás zásadní, že peníze, které dáváme, jdou přímo do klubů k mládeži. Bereme tuto spolupráci jako nekomerční, nic z ní nemáme. Chceme pomáhat klukům, aby mohli výkonnostně růst," okomentoval uzavření partnerství ředitel Seznamu Pavel Zima. (Fotbal.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).