Hlavní navigace

Názor k článku Seznam spustil Zprávy, co nejsou zprávy. Kam se podíváte, tam to drhne od Tomas'82 - Seznam je úsměvný přežitek a trojský kůň českého...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 10. 2016 12:24

    Tomas'82 (neregistrovaný)

    Seznam je úsměvný přežitek a trojský kůň českého internetu, kterému se vyhýbám obloukem jako čert kříži.

    E-mail = když jsem dojížděl na jakousi zkostnatělost a používal jsem e-mailovou schránku od Seznamu, tak jsem ji měl věčně plnou reklamních nabídek, spamů a podobných nesmyslů. Nepomohla mi ani technická podpora, musel jsem ji zrušit a založit si novou - kde se problém opakoval. Poté jsem přešel ke Googlu a od té doby mám klid.

    Freeware = Seznam má zřejmě nějaké dohody s poskytovali freewaru. Když jsem si něco stáhl z českých známých webů, tak snad každý druhý instalační balíček obsahoval Seznam lištičku, která se mi neustále vnucovala až se mi nějakým prazvláštním způsobem dostala do počítače. Od té doby si aplikace raději stahuji přímo od jejich vydavatelů - a mám jistotu, že neobsahují podobné "viry / trojské koně" a jsou aktuální.

    Sbazar = jeden z nejhorších inzertních serverů u nás. Neustále chce peníze za "tlapky" a ještě inzerenty šikanuje - jaké mají být jejich fotky, atd. Když už jsem to všechno byl ochotný podstoupit, tak jsem nakonec stejně prodal přes bazoš.

    Seznam Mapy = pouze se snaží kopírovat Google, kterému nesahají ani po kotníky.

    Firmy = často nesouhlasí kontaktní informace či poloha firmy na mapě.

    Seznam Zprávy = poslední dílo Seznamu, které má opět úroveň bulharské tržnice. Jak je uvedeno v tomto článku - kam se podíváte, tam to drhne. K tomu mi nejdou přehrávat videa, které údajně blokuje jeden z doplňků mého prohlížeče. Ať si to strčí do pr---e, nebudu kvůli těmto zoufalcům měnit ani prohlížeč (za ten jejich nebezpečný balast) a ani doplňky - což na všech ostatních webech bez problémů funguje.

    Seznam "přežívá" jen díky zkostnatělosti lidí, kteří u něj stále mají e-mailové schránky a čtou ty bulvární nesmysly od Novinek. Kdyby dnes vstupoval na trh, tak nemá šanci.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).