Hlavní navigace

Seznam uvolnil API pro Mapy.cz

3. 1. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Portál Seznam uvolnil API své služby Mapy.cz. To však nepodporuje hybridní a letecké mapy. Držitel autorských práv k těmto mapám totiž nesvolil k jejich užití v API. Seznam však slibuje ještě další jednání. Manuál a licenční podmínky si můžete prostudovat na http://api.mapy.cz. Seznam připravuje také fórum pro dotazy a připomínky. API je možné použít jen pro nekomerční účely a s omezeným počet zobrazení – v současné době 1000 denně. (ILBlog)

Portál Seznam uvolnil API své služby Mapy.cz. To však nepodporuje hybridní a letecké mapy. Držitel autorských práv k těmto mapám totiž nesvolil k jejich užití v API. Seznam však slibuje ještě další jednání. Manuál a licenční podmínky si můžete prostudovat na http://api.ma­py.cz. Seznam připravuje také fórum pro dotazy a připomínky. API je možné použít jen pro nekomerční účely a s omezeným počet zobrazení – v současné době 1000 denně. (ILBlog)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).