Hlavní navigace

Sfinance.cz už nejsou, přivítejte Porovnej24.cz

16. 3. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Poněkud předčasně spuštěný rebranding je tady. Jedna ze služeb Seznamu mění brand mimo s-kové impérium.

Počínaje pondělím 16. března je původní www.sfinance.cz přesměrováváno natvrdo na www.porovnej24.cz. Znamená to mimo jiné i částečnou změnu, protože novým  provozovatelem je, alespoň podle webu, „Porovnej24.cz“, což je ve skutečnosti Financial Solutions & Services, s.r.o. (na jejich webu ale opravdu najdete jenom „fsas.eu“ a nic víc).

Až donedávna sFinance.cz vlastnil (ale hlavně používal coby značku) a „provozoval“ Seznam.cz – v lednu 2015 má tento server návštěvnost 171 537 RU (reálných uživatelů) měsíčně. Sloužil (a nadále slouží) ke zprostředkování finančních produktů. Zajímavý je ale pohled na vývoj návštěvnosti, ke kterému bude vhodné se po několika měsících vrátit.

Seznam.cz změnu komentuje na tiskovém blogu v Sfinance.cz budou nadále fungovat nezávisle na Seznam.cz jako Porovnej24.cz, kde uvádí, že společnost doposud provozující sFinance.cz se rozhodla k samostatnému provozu a od 16. března tedy došlo ke změně. 

BRAND24

Přesměrování z sFinance.cz na novou doménu má být aktivní do května 2016. Po tuto dobu má také pokračovat podpora Seznamem. Z vyjádření navíc plyne, že Seznam nejspíš chystá vlastní srovnávač finančních produktů. 

DODATEK 12:05. www.fsas.eu už má obsah a dopolední „fsas.eu“ jako jediný obsah se tak už nekoná. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).