Hlavní navigace

Silvestr 2007: více hovorů a MMS, méně SMS

2. 1. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Silvestr 2007 nepřinesl rekord v počtu odeslaných SMS zpráv. Naopak ve srovnání se Silvestrem 2006 přišel mírný pokles. Češi tentokrát dávali více přednost hovorům. V síti Telefóniky O2 bylo na Silvestra o 15 procent více hovorů než před rokem. Vodafone zaznamenal o 17 procent a T-Mobile o 5,7 procenta více telefonátů než na Silvestra 2006. Stejně jako na Štědrý den, tak i na Silvestra vzrostl meziročně počet odeslaných MMS zpráv a to o 15 procent v případě Vodafonu a 25 procent u T-Mobilu a…

Silvestr 2007 nepřinesl rekord v počtu odeslaných SMS zpráv. Naopak ve srovnání se Silvestrem 2006 přišel mírný pokles. Češi tentokrát dávali více přednost hovorům. V síti Telefóniky O2 bylo na Silvestra o 15 procent více hovorů než před rokem. Vodafone zaznamenal o 17 procent a T-Mobile o 5,7 procenta více telefonátů než na Silvestra 2006. Stejně jako na Štědrý den, tak i na Silvestra vzrostl meziročně počet odeslaných MMS zpráv a to o 15 procent v případě Vodafonu a 25 procent u T-Mobilu a Telefóniky O2. Stále se však MMS na SMS dívají z velké vzdálenosti. (Mobil.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).