Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku SkrzNaSkrz: www.MOTOLINKA.cz od karel - No, neda mi to: nejsem si uplne jisty,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 10. 2001 0:45

    karel (neregistrovaný)

    No, neda mi to: nejsem si uplne jisty, co se mysli lehce tautologickym oznacenim "typografická práce s písmem"... Mysli se tim ten nadpis nedbale protnuty linkou v hlavicce stranky? Nebo se tim snad mysli konstrukce <font size="5">? =)

    Naprosta absence "typograficke" kontroly textu na tomhle webu podle me snizuje jeho hodnotu tak o sest stupnu... To je v dobe masivniho rozsireni CSS2 neomluvitelne, a mimochodem sprava CSS v GoLive =) je snadno k nalezeni a nelisi se zas tak od page-layout programu.

    Kdyz uz se dela takhle "hravy" a usporny web, nebylo by asi od veci zvazit Flash verzi, rovnez chybi jakakoliv moznost komunikace primo ze stranky -- to "mailto:" vazne nemusi vzdycky fungovat.

    Skrznaskrz? =)

  • 8. 10. 2001 14:40

    Martin Kopta (neregistrovaný)
    Mno, to ptydepe mě jednou zdeptá :-) Typografickou prací s písmem jsem, Karle, měl na mysli práci typografa, protože s písmem jinak pracuje -- zvlášť na webu -- kdekdo. Myslel jsem tím tedy ty deformace v Illustratoru, nikoli již výstupy GoLive.

    Mno a pokud jde o žehrání na absenci kontroly zobrazení pomocí CSS, pak si nejsem jistý, jestli je to chyba. Neznalost ze strany kodera Mowshe, to jiste.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).